Marxen Cook, Evans i Andrews

Marxen Cook, Evans i Andrews
Ferran Vinaixa
21/06/2024 - 13:52

Badalona - El Joventut ja ha començat a anunciar algunes de les baixes de la primera plantilla verd-i-negra per a la pròxima temporada. A les sortides ja conegudes d'Andrés Feliz i de Ruben Prey, també marxen de la Penya, Tyler Cook, encara sense equip, Andrew Andrews que rescindeix contracte i Shannon Evans, que avui s'ha anunciat que és nou jugador del Morabanc Andorra.

plantilla2024
Plantilla a inicis de temporada

A excepció d'Andrews, tant Evans com Cook van ser reforços d'hivern que van ocupar les posicions de Onuaku i de Deshaun Thomas i que acabaven contracte.

ONUAKU_PRETEMPORADAjpeg

Onuaku amb el Joventut

deshaunthomas_pretemporada
Deshaun Thomas amb el Joventut

El cas d'Andrews, però és diferent, tenia contracte però el club ha decidit fer ús d'una clàusula de recessió existent en el mateix.

Amb només oficialitzat el neerlandès Keye Van der Vuurst (Zunder Palencia), ja es coneixen altres incorporacions com l'ucraïnès Artem Pustovyi i l'estatunidenc Devon Dotson (Obradoiro), o el canadenc Kassius Robertson (València Bàsquet) o el somiat retorn de Ricky Rubio (Barça). Faltaria concretar un '4' que es podria donar a conèixer els pròxims dies.