Meritxell Batet, candidata del PSC: 'A Badalona començarà el canvi amb els resultats a les generals'

Meritxell Batet, candidata del PSC: 'A Badalona començarà el canvi amb els resultats a les generals'
Mar Martínez / Judit Larios
20/07/2023 - 14:21

La Salut - La candidata del PSC per Barcelona, Meritxell Batet, confia que els badalonins que han donat el seu vot al PP a les eleccions municipals, el faran virar cap a l'esquerra a les generals. Batet ha titllat el candidat popular Alberto Núñez Feijóo 'd'incapacitat' per ser president del Govern espanyol després de la seva absència al darrer debat en televisió. Ha considerat un possible retorn del PP al capdavant de l'Estat com una amenaça per la convivència a Catalunya.

Meritxell Batet campanya eleccions Generals mercat La Salut 3

La candidata socialista considera que la igualtat entre homes i dones no és prioritària pel PP, ha posat en relleu les fites socialistes en matèria de pensions i s'ha mostrat esperançada en un canvi de l'opció de vot a la ciutat a partir de diumenge.

Meritxell Batet campanya eleccions Generals La Salut Llefià

Aquest matí, en un acte de campanya al mercat de La Salut, l'han acompanyat, entre d'altres, l'expresidenta de la Federació de Dones a la ciutat, i regidora socialista Rocío Mateos, i la diputada al Congrés i portaveu del pacte d'estat en matèria de gènere, la colomenca, Lídia Guinart. També, el recent líder socialista a la ciutat, Fernando Carrera.