Meritxell Neddermann apropa el gènere experimental al Círcol en la presentació del seu disc 'Suelta'

Meritxell Neddermann apropa el gènere experimental al Círcol en la presentació del seu disc 'Suelta'
Judit Larios
14/01/2024 - 23:10

Badalona - La cantautora Meritxell Neddermann ha presentat el seu últim àlbum, 'Suelta', aquest diumenge al Círcol. El concert de la de Vilassar de Mar ha donat el tret de sortida al cicle 'Enjoy the Silence' d'aquest any.

Neddermann ha pujat a l'escenari acompanyada únicament d'un piano i una taula de mescles. El seu estil intimista i eclèctic han omplert la sala del teatre amb temes com «T'esperaré una mica més» i «Las Vegas». Són alguns dels que conformen el seu segon disc, publicat aquest passat setembre i que barreja gèneres com el pop i l'electrònic. De fet, en aquest àlbum la cantautora també s'ha atrevit a provar l'experimental i, durant l'actuació al Círcol, ha encès l'anomenat autotune per interpretar algunes de les cançons. Tampoc hi han faltat temes del seu primer disc com «Em molesta». A més, Neddermann ha convidat a dos artistes a l'escenari: el saxofonista Iscle Datzira i el cantant Ferran Savall.

De família de músics, Meritxell Neddermann va treure el seu primer àlbum en solitari el 2020, titulat 'In the Backyard of the Castle', amb cançons en català i en anglès. I és que la cantautora ha viscut als Estats Units, on s'ha format i ha tingut l'oportunitat de col·laborar amb músics de renom, fins a iniciar un projecte propi l'any 2014.