Més de 200 persones segueixen el ple d'investidura de Xavier García Albiol a la plaça de la Vila

Més de 200 persones segueixen el ple d'investidura de Xavier García Albiol a la plaça de la Vila
Àlex Sisó
17/06/2023 - 16:12

Badalona - Més de 200 persones s'han aplegat, tot i la calor, a la plaça de la Vila per seguir el ple d'investidura de Xavier Garcia Albiol. Entre els assistents, la gran majoria simpatitzants del nou alcalde, moltes mostres de suport.

SUPORT

Una nova pancarta amb el lema 'Badalonisme som tots i totes!' ha donat la benvinguda als assistents. Cap a les 11.45 hores, Albiol ha arribat a la plaça a peu, acompanyat per les regidores Rosa del Amo i Cristina Agüera. Allà desenes de persones l'han rebut entre aplaudiments i felicitacions.

PANTALLA 1

Durant el ple, els assistents han seguit la retransmissió de Televisió de Badalona a través d'una pantalla gegant, alguns buscant l'ombra. Les intervencions del nou alcalde i dels regidors populars han rebut grans ovacions a l'exterior de la Casa de la Vila, mentre que les dels partits a l'oposició han generat escridassades i alguns insults que, fins i tot, han impedit escoltar els discursos. Especialment, el de la regidora de Guanyem Badalona, Dolors Sabater. Amb tot, un petit grup de persones ha donat mostres de suport als regidors socialistes.

BALCO

Un cop finalitzada la sessió plenària, ha estat el torn per les felicitacions entre companys i la mare del nou alcalde s'ha fos amb el seu fill amb una tendra abraçada. Posteriorment, l'alcalde de Badalona ha sortit al balcó de la casa de la Vila, vara en mà, per saludar a la multitud que l'ha rebut amb aplaudiments, cares d'alegria i algunes banderes de la ciutat. De tot el discurs, el moment més aclamat ha estat quan García Albiol ha dit que governaria per tothom, tant per independentistes com per a persones que, com ell, se senten catalans i espanyols.