Més de 300 alumnes de set escoles estrenen la cantata La Clika a Badalona

Més de 300 alumnes de set escoles estrenen la cantata La Clika a Badalona
Sílvia Villarroel
01/06/2023 - 16:14

Badalona - Més de 300 alumnes de set escoles de Badalona han estrenat la cantata La Clika aquest dijous, a les 12h i a les 16h, al Teatre Margarida Xirgu.
La Cantata de la Clika és un projecte sociomusical impulsat per les Cases de la Música, que a Badalona l'organitzen conjuntament amb el servei d'Educació de l'Ajuntament i de Badalona Cultura. Hi han participat 325 alumnes de 1r, 2n i 3r de primària de les escoles Bufalà, l'Estonnac i Ocata a les 12 del matí, i Les Ciències, Margarida Xirgu, Minguella i Salvador Espriu a les quatre de la tarda. Els infants interpreten en directe les cançons d'aquesta cantata que parlen de l'amistat, dels sentiments i dels somnis entre d'altres, acompanyats de sis músics.
Aquesta iniciativa consisteix en l'aprenentatge de diverses cançons per part dels nens i nenes amb la voluntat de ser una eina per treballar la música en viu a les escoles i potenciar els valors universals. Des de les Cases de la Música s'ofereixen als mestres de cada escola els recursos didàctics per estructurar l'aprenentatge de les cançons.
Aquesta és la cinquena edició de la cantata La Clika en la que hi participen més 17.000 infants de 420 escoles de Catalunya, Andorra, illes Balears i Catalunya Nord.