Més de 59.300 espectadors gaudeixen de la Cremada del Dimoni a través de Televisió de Badalona

Més de 59.300 espectadors gaudeixen de la Cremada del Dimoni a través de Televisió de Badalona
Badalona Comunicació
13/05/2024 - 12:12

330.000 persones han sintonitzat en algun moment Televisió de Badalona aquest cap de setmana.

Badalona - Un total de 59.340 espectadors han vist aquest cap de setmana a Televisió de Badalona el programa especial de La Nit de Sant Anastasi, que ha inclòs l'espectacle de drons, el piromusical i la Cremada del Dimoni a la Rambla. Una retransmissió de gairebé quatre hores que va començar el divendres 10 de maig a les set de la tarda, i que per primera vegada va oferir imatges aèries de l'espectacle amb una càmera situada en un dron. A aquestes xifres, cal sumar els 4.300 espectadors que van seguir el programa per streaming divendres a través del portal bdncom.cat, i els més de 2.500 que ho van fer per l'emissió en directe a través de la plataforma X (abans Twitter), una de les més recents apostes de Badalona Comunicació per adaptar-se al canviant entorn digital. La Cremada del Dimoni també es va poder veure divendres a la nit a les diferents televisions locals catalanes i a la plataforma OTT LaXarxa+. Cal destacar l'intens seguiment dels actes d'aquella nit a les xarxes socials de Badalona Comunicació, especialment X i també Tik Tok.

especial festes de maig 2024 04

Pel que fa al dia 3 de maig, 14.525 espectadors van veure a través de Televisió de Badalona el pregó de l'empresari badaloní Enrique Tomás, que va donar el tradicional tret de sortida a les Festes de Maig. Un inici de festes que també es va poder seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.

especial festes de maig 2024 03

Aquest ha estat un cap de setmana intens a Televisió de Badalona, i així ho avalen les dades d'audiència. A banda de l'especial de la Nit de Sant Anastasi, també hem ofert tota la informació sobre el 12M, la reemissió del partit d'ascens de l'equip femení de la Penya a la lliga Endesa i dues edicions especial del programa FILMETS dedicades al talent local. En total, més de 330.000 persones van connectar en algun moment amb Televisió de Badalona entre divendres i diumenge.

especial festes de maig 2024 01

Podeu recuperar a la carta el programa especial de La Nit de Sant Anastasi a través del YouTube de Badalona Comunicació.