Més de 60.000 espectadors han seguit la programació especial d'eleccions a Televisió de Badalona

Més de 60.000 espectadors han seguit la programació especial d'eleccions a Televisió de Badalona
David González
29/05/2023 - 12:43

El programa especial de la nit electoral, els informatius del 28M i el debat, acumulen una audiència de 62.400 espectadors.

Badalona - 49.200 espectadors van veure la programació especial del 28M a Televisió de Badalona, gairebé 102.000 si compten totes les persones que van connectar amb nosaltres en algun moment de l'emissió d'aquests continguts especials. A això cal sumar els espectadors que ens van seguir per Ràdio Ciutat de Badalona i el web de bdncom.cat.

Badalona Comunicació va programar aquest diumenge dos informatius i un programa especial que van mobilitzar tot l'equip humà de Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat. En total, van ser més de quatre hores en directe per fer arribar a tots els badalonins els detalls de la jornada i el minut a minut de la nit electoral.

A aquestes dades, s'han d'afegir també els més de 13.200 espectadors que van seguir el debat de la setmana passada a través de Televisió de Badalona, i que va ser l'únic que va comptar amb la participació dels principals candidats a l'alcaldia de la ciutat. En conjunt, unes 62.400 persones van veure els programes especials d'aquesta casa.