Més d'un miler d'alumnes gaudeixen de l'esport a primera línia de mar

Més d'un miler d'alumnes gaudeixen de l'esport a primera línia de mar
Laura Valverde
14/06/2024 - 14:18

Platja dels Pescadors, Badalona - Més d'un miler d'alumnes han sortit de les aules per gaudir de l'esport a primera línia de mar en la 4a edició del Badaplatja, l'activitat que conclou el programa educatiu Badasport d'aquest curs. La Platja dels Pescadors és l'escenari de diverses activitats dirigides als infants, amb l'objectiu de fomentar l'activitat física. Enguany hi participen una trentena d'escoles de Badalona i Sant Adrià de Besòs.

Organitzats per colors i dividits en equips, els alumnes de segon de primària han participat en un total de tres circuits per jugar amb l'aigua i la sorra de la platja. Així, han tingut l'oportunitat d'interactuar amb altres escoles i fomentar l'esport i els hàbits saludables de manera conjunta. A la vegada que coneixen diferents indrets de la ciutat on practicar activitat física a l'aire lliure.

Els alumnes han descobert esports minoritaris com l'acrosport, molt relacionat amb la creació de figures humanes i els castells. També d'altres activitats competitives com curses de relleus on l'aigua del mar ha estat la protagonista.

El Badaplatja ha comptat amb la col·laboració d'una quinzena d'alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Escola Sant Jordi, encarregats de dissenyar les activitats de la jornada.

L'objectiu d'aquest programa educatiu és fomentar l'esport més enllà de l'escola. És per això que des de l'organització escullen activitats com el Korfball, per tal que l'alumnat pugui practicar-les a les entitats de la ciutat.

Badaplatja 3