Més personal a les brigades municipals

Més personal a les brigades municipals
Raquel Moreno Escudero
14/06/2024 - 14:27

Badalona - 47 persones sense feina s'incorporen al mercat laboral a través del programa d'ocupació «Badalona Treballa» amb un pressupost de 600.000 euros. Durant sis mesos formaran part de les brigades municipals per a millorar el manteniment dels equipaments públics i espais verds de la ciutat.

Operaris de neteja, pintura i jardineria, paletes, manobres o electricistes. Són només alguns dels oficis que durant els proper 6 mesos duran a terme 47 persones majors de 45 anys en situació d'atur. Ho faran gràcies a un programa finançat per la Diputació de Barcelona i gestionat per l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de Badalona. D'entre les seves funcions destaquen les tasques de millora i arranjaments d'edificis municipals, segons ha explicat la regidora de l'Àmbit d'Impuls Econòmic, Cristina Agüera.

Els treballadors també rebran una formació inicial i un curs de certificació digital que els permetrà adquirir nous coneixements. Una oportunitat per seguir cotitzant aquests propers sis mesos, diuen, abans que arribi l'edat de jubilació. Aquest divendres tots els nous treballadors han estat rebuts a les instal·lacions de l'IMPO per la regidora Cristina Agüera qui els ha felicitat per reincorporar-se al mercat laboral i afavorir amb la seva feina la millora del municipi.

IMPO BRIGADES MUNICIPALS