MÉTEO | Activat l'estiuet de Sant Martí

MÉTEO | Activat l'estiuet de Sant Martí
Ingrid Vicent
13/11/2023 - 08:56

Badalona - Es presenta una setmana molt tranquil·la. Començant per avui mateix amb una jornada de dilluns marcada per l'ambient assolellat i les temperatures altes per l'època. Aquest inici de setmana vindrà marcat per l'estiuet de Sant Martí i no caldrà abrigar-se tant com dies enrere.

El termòmetre ha anat cap amunt. Es va començar a notar ahir diumenge amb un ambient molt temperat, i entre avui i demà, les temperatures continuaran sumant graus. Ja ho han fet de bon matí amb temperatures mínimes que s'han situat en xifres entre els 14 i 16 ºC i al migdia els valors de màxima s'acostaran cap als 24-25 °C. Aquest dilluns es notarà un ascens clar de la temperatura al centre del dia.

La situació meteorològica es presenta en calma, marcada per l'anticicló, que ve acompanyat per una massa d'aire càlid en altura. Tot plegat facilita que hi hagi un temps estable. Al llarg d'aquest dilluns lluirà un cel assolellat on es deixaran veure algunes pinzellades de núvols prims que no implicaran cap canvi de situació.

Avui el vent bufarà suau, ho farà aponentat i serà un factor més que facilitarà la pujada del termòmetre.

La temperatura tocarà sostre demà dimarts, amb previsió que sigui el dia més càlid de la setmana amb valors de màxima entorn els 25 °C. Un dimarts, que igual que avui, estarà marcat pel sol i el pas d'alguns núvols prims.