MÉTEO | Adeu a la pluja, hola al sol

MÉTEO | Adeu a la pluja, hola al sol
Ingrid Vicent
13/06/2024 - 09:04

Badalona - Aquest dijous deixem enrere l'inestabilitat i torna el temps tranquil. Avui ja no cal carregar el paraigua, les pluges han marxat i ho han fet deixant uns bons registres d'aigua. En els darrers tres dies, els diferents observatoris de Badalona han recollit un total de pluja que es mou entre els 40 i 50 l/m². En el cas de l'observatori Municipal s'ha registrat 43 l/m² durant la primera meitat d'aquesta setmana.

Ara arriba un temps estable, aquest dijous amb un cel sense núvols destacables. L'ambient lluirà assolellat matí i tarda.

De moment, amb un matí d'ambient fresc. Durant la matinada s'ha enregistrat els valors de temperatura mínima més baixos del que portem de juny, xifres entre els 14 i 15 °C. Uns valors que són propis del mes de maig. Ara bé, avui les temperatures han tocat fons i comença una escalada del termòmetre que, al migdia, ja situarà la temperatura en valors adients pel mes de juny. Puntualitzar que no arriba cap calorada, simplement una normalització per l'època, amb màximes que es mouran entorn els 23 °C.

Al final del migdia es reforçarà el vent de garbí, això farà notar un ambient suau, sobretot a primera línia de costa. Un vent de sud-oest que aixecarà una mica d'alteració marítima.

Demà divendres, el dia començarà amb alguns núvols a la costa, però el sol tornarà a imposar-se amb el pas de les hores. De cara al cap de setmana el cel lluirà lleugerament enterbolit per la circulació de núvols prims. De moment amb temperatures estables i una calor sense extrems.