MÉTEO | Afluixa la temperatura però es manté la calor

MÉTEO | Afluixa la temperatura però es manté la calor
Ingrid Vicent
19/07/2023 - 10:13

Badalona - Després de la intensa calor de dimarts amb temperatures a Badalona que van arribar a xifres entre els 30 i 34 °C. La calor ha continuat durant la nit amb una xafogor exagerada. Humitat entre el 80-90% i temperatura mínima més alta del que portem d'estiu amb 25,4 °C a l'observatori Municipal. Una nit tòrrida.

Aquest dimecres la temperatura baixarà i no s'enregistraran temperatures tan desbocades com ahir. Tot i això, la calor i la xafogor es mantindran presents al llarg del dia amb temperatures per sobre de les habituals per l'època. A l'interior de la ciutat la calor es notarà més forta, a la línia de costa, el vent de mar esmorteirà una mica la pujada del termòmetre.

Els dies vinents continuarà fent calor d'estiu, cal recordar que estem en plena canícula estival i és el que toca per l'època; ara bé, el termòmetre tindrà una tendència a la baixa durant el segon tram de setmana i lentament la calor s'anirà suavitzant. Entre divendres i dissabte amb temperatures normalitzades.

Dimecres assolellat amb circulació d'alguns intervals de núvols que viatjaran de sud-oest a nord-est. Més present durant la tarda. També de cara a la nit hi haurà algunes nuvolades que mantindran el cel mig cobert. Un fet que afavorirà que hi hagi humitat alta i xafogor nocturna marcada.

En dies vinents el temps es mantindrà estable. Dominarà l'ambient assolellat i els intervals de núvols seran poc freqüents.