MÉTEO | Alguns núvols matinals en una jornada de temps tranquil

MÉTEO | Alguns núvols matinals en una jornada de temps tranquil
Ingrid Vicent
05/03/2024 - 09:08

Badalona - Matí de dimarts fred, tot i que la temperatura ha pujat lleument respecte a els darrers dos dies. Els núvols de la matinada han facilitat aquest petit ascens. A Badalona ciutat el termòmetre ha marcat uns valors de mínima entre els 9 i 10 °C. Cap al migdia es mantindran uns valors similars als d'ahir, la temperatura s'enfilarà cap als 17 °C. Hi haurà una certa confortabilitat tèrmica al centre del dia i un ambient fred als extrems. En general, estem davant una setmana en què el termòmetre es mantindrà sense grans alts i baixos i dins uns valors normalitzats, per tant, toca abrigar-se però sense previsió de cap fredorada.

Dimarts ha començat amb alguns intervals de núvols baixos entre el Barcelonès i el Baix Empordà, afectant la zona litoral i prelitoral. Nuvolositat que avui serà més persistents des del Maresme cap al nord. En canvi, al Barcelonès, els núvols s'aniran reduint amb el pas de les hores afavorint l'ambient assolellat. Per tant, al llarg del matí, el sol anirà guanyant terreny en una jornada de dimarts de temps tranquil.

Dimecres serà una altre dia de força calma, principalment amb domini del sol. A partir de dijous començaran a arribar canvis. Hi haurà un augment de la nuvolositat associada a l'aproximació d'una línia frontal que obrirà la porta a un temps inestable. Durant el tram final de setmana arribaran noves borrasques i precipitacions.