MÉTEO | Ambient assolellat després d'un xàfec matinal molt localitzat

MÉTEO | Ambient assolellat després d'un xàfec matinal molt localitzat
Ingrid Vicent
13/09/2023 - 09:52

Badalona - Matinada de llamps i trons amb una gran tempesta situada dins a mar que ha tocat terra en alguns punts de la costa central. A Badalona la pluja ha afectat l'extrem sud del municipi amb un xàfec molt localitzat entorn el barri de la Mora i el Gorg. El pluviòmetre del Port ha recollit 7 mm i el del Gorg 2'5 mm. De forma més anecdòtica també s'ha enregistrat pluja al barri del Progrés i el Centre amb 0'2 mm. Ha estat una pluja molt localitzada arran de mar i que a primera hora del matí s'ha anat retirant mar endins.

La nuvolositat de primera hora del matí anirà reduint ràpidament i el sol guanyarà espai. Cap a mig matí l'ambient lluirà assolellat. Migdia i tarda el temps es mantindrà tranquil amb sol i alguns núvols que es veuran més desenvolupats direcció muntanya.

Avui temperatures sense grans canvis, tot i que els núvols de la matinada han afavorit uns valors de mínima un pèl més altes que ahir. Aquest dimarts temperatures mínimes entre els 22-23 °C. Les màximes s'enfilaran cap als 26 °C.

Per dijous es preveu un dia tranquil amb predomini de l'ambient assolellat. En canvi, divendres el temps mostrarà més enrenou. La situació meteorològica es desestabilitzarà amb possibilitat de pluja a la franja litoral.