MÉTEO | Ambient estiuenc

MÉTEO | Ambient estiuenc
Ingrid Vicent
12/06/2023 - 09:07

Badalona - La setmana comença amb un matí tranquil, però es manté una situació amb dinamisme primaveral que a partir de migdia i tarda tornarà a portar moviment cap a les comarques d'interior on, un dia més, tornaran a créixer nuvolades i nuclis de precipitació. A diferència del cap de setmana, avui els xàfecs no agafaran tanta extensió. En tot cas, la franja de costa quedarà al marge d'aquesta situació.

A Badalona es presenta un matí d'ambient assolellat amb l'arribada d'algunes franges de núvols prims des del sud que, cap al migdia, podran enterbolir el cel. A la tarda continuarà el temps tranquil amb l'aparició d'alguns núvols més desenvolupats direcció muntanya.

L'ambient tèrmic es mantindrà càlid. La temperatura mínima ha baixat lleugerament respecte al cap de setmana. Aquest dilluns, alguns barris de la ciutat s'han quedat amb mínimes lleugerament per sota dels 20 °C. En general valors entre els 19-21 °C. La temperatura màxima s'enfilarà per sobre dels 25 °C.

Dimarts augmentarà la inestabilitat amb l'arribada d'un petit embossament d'aire fred que reactivarà els ruixats i les tempestes a bona part de l'interior de Catalunya. A la costa, entre dimarts i dimecres podran arribar algunes precipitacions. La temperatura baixarà els dos dies vinents i la calor se suavitzarà.

A partir de dijous s'instal·larà un temps més estable i la temperatura tornarà a repuntar cap amunt.