MÉTEO | Ambient poc fred tot i el cel ennuvolat

MÉTEO | Ambient poc fred tot i el cel ennuvolat
Ingrid Vicent
03/01/2024 - 09:26

Badalona - Aquest dimecres no caldrà abrigar-se en excés. Es presenta una jornada poc freda, marcada per una pujada de la temperatura que es veurà afavorida pel vent de component terral.

De bon matí, ja s'ha notat l'augment del termòmetre. Després d'una nit de cel tapat la temperatura mínima ha marcat xifres entre els 13 i 15 ºC. Es tracta d'una pujada important respecte ahir, al voltant d'uns 6 graus. L'ambient suau també es traslladarà al centre del dia amb valors de màxima que s'enfilaran cap als 19 ºC.

Malgrat l'augment tèrmic, avui es presenta una jornada de cel força ennuvolat. Al llarg del matí i migdia es deixaran veure algunes clarianes puntuals. A la tarda la nuvolositat serà més homogènia i deixarà el cel tapat. Tot i els núvols no s'espera pluja.

Demà hi haurà menys núvols, però no farà net. Serà un dijous de variabilitat, de cel enterbolit, on els intervals de núvols es barrejaran amb estones de sol o resol. La temperatura recularà lleugerament, tant la mínima com la màxima.

Divendres, dia de la cavalcada de Reis, arribarà un canvi de temps amb el pas d'un front que afavorirà l'aparició d'algunes precipitacions i un descens notable de la temperatura durant la recta final de setmana.