MÉTEO | Anticicló per uns quants dies

MÉTEO | Anticicló per uns quants dies
Ingrid Vicent
23/01/2024 - 08:59

Badalona - Aquesta setmana ens haurem d'acostumar a la monotonia meteorològica perquè s'ha instal·lat l'anticicló i si fem cas al que diuen els mapes del temps, les altes pressions ens acompanyaran fins a final de gener. S'hi suma, l'entrada d'una massa d'aire càlid que afegeix estabilitat i, a mitjans de setmana, farà notar una pujada important de la temperatura.

De moment, aquest dimarts han pujat els valors de mínima que han marcat entre 8-9 °C, són temperatures una mica per sobre dels valors propis per aquesta època. A diferència de dilluns, avui el vent bufarà de component marítim al centre del dia, i això, mantindrà frenat l'ascens de la temperatura màxima que es mourà en valors similars als d'ahir, entorn els 16 °C. Ara bé, a partir de demà, la pujada de la temperatura es farà més evident, tant de bon matí com també al centre de la jornada.

Pel que fa a l'estat del cel, molta tranquil·litat i poques novetats. Es presenta un dimarts amb un ambient principalment assolellat i sense gaires canvis al llarg del dia. Com a molt es deixaran veure franges de núvols prims que transitòriament podran enteranyinar el cel.

De cara als dies vinents continuarà lluint el sol. El més destacable serà la pujada de la temperatura que, igual que la setmana passada, ens portarà uns dies amb un ambient més propi de primavera que no pas d'hivern.