MÉTEO | Aquest dimecres s'accentuarà la suavitat tèrmica

MÉTEO | Aquest dimecres s'accentuarà la suavitat tèrmica
Ingrid Vicent
03/04/2024 - 09:04

Badalona - Aquesta setmana la tendència de la temperatura és anar cap amunt i avui ja ho notarem. Després d'una nit plàcida, dimecres ha començat amb temperatures estables, similars a les d'ahir. La temperatura mínima, a Badalona ciutat, ha marcat xifres entre els 11 i 13 °C. A barris de muntanya com Canyet o Pomar de Dalt s'ha baixat cap als 9 °C.

Al llarg del matí el termòmetre s'enfilarà ràpidament i aquest migdia serà d'anar amb l'abric a la mà. La previsió és que les màximes s'enfilin cap a xifres de 20 °C. Entre el matí i el migdia, el vent s'anirà movent de mestral a garbí, un vent de component terral que sumat a l'ambient assolellat afavorirà una ràpida pujada de la temperatura. Cap a primera hora de la tarda la calor es desinflarà una mica amb un gir de vent a component marítim entre el nord del Barcelonès i el Maresme, tot i això, es mantindrà un ambient de suavitat tèrmica.

Dimecres de cel blau amb domini de l'ambient assolellat. Els núvols que puguin aparèixer seran anecdòtics. Arriben dies d'ambient primaveral. Demà, tret d'alguns núvols matinals, es tornarà a repetir una jornada amb predomini del sol i temperatures altes.

Aquests dies ens abraça l'anticicló i la situació és d'estabilitat atmosfèrica amb l'entrada d'una massa d'aire càlid que s'anirà reforçant a mesura que avanci la setmana afavorint un temps en calma.