MÉTEO | Arriben dies amb temperatures cap amunt

MÉTEO | Arriben dies amb temperatures cap amunt
Ingrid Vicent
25/06/2024 - 08:56

Badalona - Dimarts amb previsió d'un temps en calma. Aquesta setmana estarà marcada per l'augment de la temperatura. Els dies vinents la calor més estiuenca es començarà a fer present. D'avui a divendres els valors del termòmetre aniran cap amunt i s'instal·larà un temps sense grans complicacions a l'espera d'un canvi de situació que podria arribar de cara a final de setmana. Una situació que, ara per ara, encara implica un alt grau d'incertesa, ja que tot dependrà de la trajectòria i la posició d'una DANA que es mourà per l'oest de la Península. En tot cas, de cara al pròxim cap de setmana, la calor que s'instal·larà al llarg dels dies entrants perdrà intensitat i l'estat del cel mostrarà molta més variabilitat.

Abans, el termòmetre farà un camí de pujada. L'augment tèrmic ja s'ha fet notar amb una nit i matinada més suaus que les anteriors. Venim d'una nit tropical amb temperatures que no han baixat dels 20 °C. La temperatura mínima ha marcat valors entre els 20-21 °C. El migdia serà d'ambient càlid. La previsió és que les màximes s'enfilin lleugerament per sobre dels 25 °C.

Es presenta un dimarts assolellat. Al matí amb el pas d'alguns núvols de tipus alt i mitjà. Res destacable que hagi de trencar la previsió d'una jornada principalment assolellada.

El temps tranquil s'allargarà fins divendres, amb dies de temps estable que es traduiran amb sol, pocs núvols i temperatures cada dia una mica més altes.