MÉTEO | Arriben dies amb un temps més estiuenc

MÉTEO | Arriben dies amb un temps més estiuenc
Ingrid Vicent
15/06/2023 - 09:20

Badalona - Entrem en un període de temps tranquil. L'aire fred en altura marxa i arriba una massa d'aire més càlida i estable, això afavorirà uns dies de pocs núvols, ambient assolellat i temperatures en augment.

Aquest dijous les temperatures mínimes han anat cap amunt i han tornat les nits tropicals amb valors nocturns que no han baixat dels 20 °C. Es presenta un dijous d'ambient càlid amb previsió de temperatura màxima al voltant dels 26 °C. A partir d'avui s'inicia un augment tèrmic que instal·larà l'ambient estiuenc de cara els dies vinents, sobretot durant l'inici del cap de setmana. Les altes temperatures s'accentuaran de cara a la setmana vinent.

Tret d'algunes franges de núvols alts matinals, aquest dijous, es presenta amb ambient assolellat i un temps tranquil. Aquesta tarda els núvols ja no creixeran amb la força com ho han fet els darrers dies a l'interior de Catalunya i els ruixats quedaran reduïts cap a l'entorn del Montseny i comarques de l'extrem nord. A Badalona, tant al matí com a la tarda predominarà el sol.

El temps anticiclònic afavorirà una continuïtat de l'estabilitat de cara els dies vinents. Divendres tornarà a lluir el sol, a la tarda ho farà combinat amb la circulació d'alguns núvols prims que no implicaran cap canvi de temps. El cap de setmana començarà amb un dissabte de sol i calor d'estiu; i diumenge el cel es veurà enterbolit per l'arribada de núvols alts i mitgencs.