MÉTEO | Arriben dies de sol i pujada de la temperatura

MÉTEO | Arriben dies de sol i pujada de la temperatura
Ingrid Vicent
11/04/2024 - 09:01

Badalona - Al davant dies d'estabilitat meteorològica i de temps molt tranquil. Una situació que estarà marcada per la bonança d'avui fins diumenge.

Els mapes del temps dibuixen l'anticicló al damunt nostre, des de la Península amb extensió cap al centre d'Europa i acompanyat per una massa d'aire càlid que començarà a entrar avui i s'anirà accentuant entre demà divendres i dissabte. Una situació que mantindrà les pertorbacions molt allunyades del nostre entorn i que facilitarà un temps en calma, encapçalat per l'ambient assolellat i una pujada de la temperatura.

El fred de primera hora del matí, aquest dijous amb una temperatura mínima entre els 10-11 °C, s'esborrarà al centre del dia. Avui es començarà a notar un ascens del termòmetre. Els valors de temperatura màxima arribaran amb facilitat als 18 °C, fins i tot xifres més altes cap a barris de l'interior del municipi.

Aquest dijous ha començat amb cel serè i així es mantindrà la resta del dia, com a molt podrà deixar-se veure alguna pinzellada puntual de núvols prims. Bàsicament, hi haurà un domini absolut de l'ambient assolellat.

Demà divendres la pujada tèrmica es farà més evident i el tram final de setmana estarà marcat per un ambient càlid propi de primavera avançada.