MÉTEO | Arriben dies d'estabilitat meteorològica

MÉTEO | Arriben dies d'estabilitat meteorològica
Ingrid Vicent
15/12/2023 - 09:02

Badalona - Divendres sense complicacions pel que fa al temps. Estem dins el radi d'acció d'un potent anticicló, que tant avui com durant tot aquest cap de setmana, facilitarà l'estabilitat meteorològica.

El dia s'ha aixecat amb un cel net de núvols després d'una nit serena. Les temperatures mínimes han continuat baixant, avui ho han fet lleugerament, amb xifres que han marcat entre 8 i 9 ºC. Divendres d'ambient fred a primera hora, el que toca per l'època. A migdia l'ambient serà temperat. Les temperatures màximes es mouran entorn els 17 ºC. Es notarà contrast tèrmic entre bon matí i el centre de la jornada.

Els valors tèrmics al llarg dels dies vinents mostraran una tendència a l'alça, sobretot entre diumenge i dilluns quan més es notarà la suavitat tèrmica.

Arriben jornades d'ambient plàcid amb domini absolut d'un cel assolellat. Durant uns quants dies els núvols seran molt reduïts o pràcticament inexistents.

El vent de mestral, que ahir es va fer notar amb cops de fins a 50 km/h, avui divendres desapareixerà. Fins a mig matí bufarà feble i després anirà girant cap a sud i sud-oest.

Per endavant un cap de setmana amb domini del sol a tot el territori, amb nits i matinades fredes, però migdies de confortabilitat tèrmica gràcies al sol i una suau pujada tèrmica.