MÉTEO | Arriben dos dies amb augment de la nuvolositat

MÉTEO | Arriben dos dies amb augment de la nuvolositat
Ingrid Vicent
31/05/2023 - 09:08

Badalona - Per endavant un parell de dies amb un cel mig ennuvolat, però difícilment es veurà ploure a la costa. A partir de migdia la inestabilitat anirà a més, sobretot al sector prelitoral on els ruixats i les tempestes agafaran extensió, de forma molt puntual algun ruixat podria esquitxar la costa, sobretot més probable cap al Maresme.

A Badalona, matí amb intervals de núvols, algunes clarianes i estones de ressol intermitent. Núvols alts i mitgencs que s'aniran compactant amb el pas de les hores. Es preveu un migdia de cel emblanquinat i una tarda amb nuvolositat més desenvolupada.

Les temperatures no variaran gaire, es mantindran dins uns valors similars els darrers dies. Aquest dijous amb una lleugera pujada. Els valors de mínima han marcat xifres entorn els 18 °C i la previsió és de màximes al voltant dels 22-23 °C. Unes xifres que tret de petites oscil·lacions es mantindran força estables al llarg dels dies vinents. De cara al cap de setmana es preveu una tendència a l'alça que farà notar un ambient més càlid al centre del dia.

Demà dijous serà una jornada amb pocs canvis respecte avui. Les clarianes seran més aviat esporàdiques i els núvols tornaran a deixar un cel emblanquinat, novament sense previsió de pluja a la costa. Una jornada més els ruixats i les tempestes quedaran localitzats cap a comarques de l'interior del territori.

A partir de divendres es recuperarà un temps més assolellat. Tot i això, es mantindrà una dinàmica primaveral amb matins assolellats i tardes amb ruixats cap a la meitat nord de Catalunya.