MÉTEO | Dimarts i dies vinents no caldrà abrigar-se en excés

MÉTEO | Dimarts i dies vinents no caldrà abrigar-se en excés
Ingrid Vicent
16/01/2024 - 10:20

Badalona - El fred de la setmana passada ha marxat i aquest any la Setmana dels Barbuts no fa honor a la tradició. Enguany els sants barbuts s'hauran de recollir les barbes perquè la temperatura continua pujant.

Aquest matí els valors de temperatura mínima s'han situat entre els 10 i 11 °C. Unes xifres que són més pròpies de mitjans de primavera o tardor que no pas de ple hivern. Tant avui com els dies vinents no caldrà abrigar-se en excés perquè la temperatura es mantindrà temperada per l'època. Aquest dimarts amb una previsió de màxima entorn els 16 ºC. Avui la temperatura, al centre del dia, quedarà lleugerament per sota d'ahir, però entre dimecres i dijous es notarà un nou ascens tèrmic.

Aquest dimarts serà un dia tranquil amb un augment progressiu dels núvols que es farà notar, de forma més evident, durant la segona meitat del dia. Al matí predominarà el sol, ho farà acompanyat per la circulació de franges de núvols prims. Les bandes de núvols es faran més presents a la tarda i acabaran deixant un cel emblanquinat. En tot cas, nuvolades que no implicaran cap precipitació.

Demà dimecres creuarà un front que implicarà més núvols, però a la costa de pluja difícilment arribarà, i si cau alguna gota, serà anecdòtica. A partir de demà es reforçarà el vent de component oest i la temperatura farà una nova pujada.

Per divendres, els models meteorològics dibuixen una situació favorable a l'arribada de pluges. Caldrà anar-ho seguint perquè encara poden haver-hi canvis.