MÉTEO | Calor a l'alça amb vent i mala mar a la baixa

MÉTEO | Calor a l'alça amb vent i mala mar a la baixa
Ingrid Vicent
04/09/2023 - 09:29

Badalona - La calor torna a reaparèixer. La temperatura s'ha mantingut alta durant la nit i matinada amb un dilluns que ha començat amb ambient tòrrid. La temperatura nocturna no ha baixat dels 27 °C a Badalona ciutat. L'ambient càlid s'imposarà aquesta setmana amb temperatures que aniran cap amunt. Avui amb una previsió de màxima que voltarà els 30 °C.

Aquest dilluns, el vent i l'alteració marítima del cap de setmana anirà a la baixa. Tot i això, durant el matí i migdia el vent de gregal bufarà deixant-se notar, sobretot a primera línia de costa on ho farà de forma més sostinguda. També l'estat del mar es continuarà mostrant alterat amb una mar en estat de forta maror. Fins a migdia, el Servei Meteorològic de Catalunya manté actiu l'avís per mala mar a la comarca del Barcelonès. Al llarg de la tarda, tant el vent com la situació marítima aniran clarament a la baixa.

L'estat del cel no mostrarà gaires complicacions. El sol lluirà enterbolit pel pas de núvols prims i la presència de pols en suspensió que donarà al cel un aspecte opac.

Aquesta setmana s'anirà imposant l'estabilitat. Arriben dies amb un temps típic d'estiu. Sol i calor.