MÉTEO | Comença una setmana on es tornarà a esborrar el fred d'hivern

MÉTEO | Comença una setmana on es tornarà a esborrar el fred d'hivern
Ingrid Vicent
22/01/2024 - 09:06

Badalona - Avui encara temperatures d'hivern, però ja amb l'inici d'un augment tèrmic que s'allargarà als dies vinents i ens deixarà una setmana amb temperatures molt suaus, tant, que semblarà que estem a la primavera.

Els propers dies la situació meteorològica vindrà marcada per l'anticicló, que ara per ara, els mapes del temps, l'allarguen fins a final de mes. S'ha d'afegir que, aquesta setmana, les altes pressions vindran acompanyades per l'entrada d'una massa d'aire càlid que afavorirà una situació d'estabilitat i pujada de la temperatura.

De moment, aquest matí de dilluns encara caldrà abrigar-se. La temperatura mínima ha marcat xifres aquest matí a les 8 h el termòmetre està marcant xifres entre els 6 i 8 graus. Al centre del dia es notarà un ambient tèrmic més confortable, amb valors que s'enfilaran entorn els 16 °C. Avui el vent bufarà entre oest i sud-oest, això afavorirà a fer enfilar el termòmetre.

Per endavant es presenta una jornada tranquil·la. Un dilluns d'ambient principalment assolellat, però acompanyat per la circulació d'algunes franges de núvols prims que van arribant des del nord de la Península, per on circula una línia frontal bastant desfeta. Un estat del cel que s'anirà repetint al llarg de la setmana.

Durant el que queda de mes no hi haurà espai per les grans nuvolades, i encara menys per les pluges. L'anticicló actuarà d'escut i no deixarà arribar pertorbacions actives.