MÉTEO | Continua l'absència de tardor

MÉTEO | Continua l'absència de tardor
Ingrid Vicent
09/10/2023 - 09:05

Badalona - De moment, tot continua igual i aquest dilluns el temps seguirà la mateixa tendència que les darreres setmanes. Temps d'estiu enmig de la tardor, una situació que encara ens acompanyarà durant part d'aquesta setmana. Sembla que a partir de divendres, els models meteorològics volen començar a canviar i mostren senyals de moviment atmosfèric, això podria implicar l'arribada d'un temps més propi de tardor. Ho anirem seguint, però de moment continuem instal·lats a l'estiu amb temperatures que es mantenen altes per l'època.

Entre ahir i avui les temperatures mínimes han baixat lleugerament dels 20 graus en alguns punts de la ciutat, tot i que en barris com el Progrés o el Centre, la nit s'ha mantingut amb temperatures tropicals.

Persisteix la situació d'estabilitat i estancament atmosfèric que manté les pertorbacions i les grans nuvolades lluny de casa nostra. Estem dins la protecció de l'anticicló amb una gran massa d'aire càlid al damunt. Una situació que fa més d'una setmana que s'arrossega i que avui tornarà a afavorir un temps tranquil i amb temperatures altes, al centre del dia, màximes entorn els 25-26 °C.

De núvols, aquest dilluns, ben pocs. Una mica de boirina matinal i poca cosa més. El dia s'ha aixecat sense nuvolositat destacable i s'imposarà l'ambient assolellat.

Així continuarem demà dimarts, amb un clar predomini del sol, i com a molt, amb alguns intervals de núvols matinals que es trencarien amb el pas del matí. Una situació que es repetirà com a mínim fins divendres.