MÉTEO | Darrer dia d'ambient primaveral

MÉTEO | Darrer dia d'ambient primaveral
Ingrid Vicent
26/01/2024 - 09:26

Badalona - Les temperatures es mantenen per la banda alta. Aquest matí amb uns valors que són propis del mes d'abril i no pas del gener. Les mínimes han marcat xifres entre els 11-12 °C. Uns valors primaverals que també s'allargaran al migdia. Avui no hi haurà canvis, es mantindrà la suavitat tèrmica amb unes màximes que s'enfilaran al voltant dels 18 °C.

L'anticicló encara s'allargarà uns quants dies més mantenint una situació atmosfèrica amb lleugers moviments. Aquest divendres serà assolellat, tot i això, al llarg del dia circularan bandes de núvols prims. Al matí no seran gaire visibles, en canvi, a partir de migdia i sobretot al llarg de la tarda agafaran més presència i faran lluir el cel enterbolit. Per altra banda, es manté la possibilitat que puguin aparèixer alguns bancs de boira dins de mar que al final de la tarda s'apropin cap a la costa.

De cara al cap de setmana la temperatura començarà a afluixar i marxarà la sensació d'ambient primaveral dels darrers dies. Les temperatures s'aniran normalitzant, tot i que encara es mouran amb uns valors lleugerament per sobre dels que serien els habituals per les dates.

Dissabte i diumenge el cel lluirà enterbolit per un augment en la circulació de núvols alts. Per altra banda, podran aparèixer intervals de núvols baixos enganxats la costa amb l'entrada de vent humit de recorregut marítim. Tot plegat, farà que durant el cap de setmana hi hagi més variabilitat en l'estat del cel.