MÉTEO | Darrer dia de cel canviant i insegur abans d'un cap de setmana de bonança

MÉTEO | Darrer dia de cel canviant i insegur abans d'un cap de setmana de bonança
Ingrid Vicent
24/05/2024 - 09:00

Badalona - Aquest divendres serà el darrer dia d'inestabilitat, encara amb aire fred en altura alimentant un temps remenat.

Avui tornarà a ser una jornada de cel canviant, amb més núvols al matí i sense descartar que s'escapi algun breu plugim matinal. La nuvolositat anirà a menys amb el pas de les hores. A mesura que avanci el matí s'aniran obrint les clarianes i les ullades de sol agafaran més presència al migdia, donant pas a una tarda de cel més obert i assolellat.

Durant la tarda les nuvolades i els ruixats quedaran situats cap al sector prelitoral i comarques del nord de Catalunya.

La temperatura no variarà gaire. El cel tapat de la matinada ha facilitat un lleuger augment tèrmic matinal, els valors de mínima s'han situat en xifres entre els 16-17 °C. Ara bé, al centre del dia es mantindran uns valors similars als darrers dies, entorn els 20 °C. Això canviarà a partir d'aquest cap de setmana.

La situació meteorològica farà un tomb demà dissabte amb l'entrada d'una massa d'aire càlid que facilitarà un temps més estable i càlid. Demà la temperatura començarà ha remuntat i diumenge serà una jornada amb sensació de preestiu, les màximes es mouran entre els 22 i 24 °C. Durant el cap de setmana lluirà un cel assolellat, velat per la circulació de núvols prims.