MÉTEO | Darrer dia de temperatura continguda abans no arribi una forta calorada

MÉTEO | Darrer dia de temperatura continguda abans no arribi una forta calorada
Ingrid Vicent
06/07/2023 - 09:04

Badalona - Avui encara es manté la inestabilitat. Serà el darrer dia amb temps insegur perquè a partir de divendres l'entrada d'una massa d'aire càlid en altura començarà a estabilitzar la situació meteorològica.

Aquest dijous ha començat amb alguns xàfecs afectant de forma irregular diferents punts de la meitat est del territori. A Badalona, de bon matí, amb un breu i feble ruixat. Res apreciable pels pluviòmetres.

Durant la primera meitat del dia es mantindrà un temps insegur, encara amb possibilitat que s'escapi alguna gota de pluja puntual que no hauria de ser res destacable. Aquest matí el cel mostrarà més variabilitat que no pas ahir. Avui els núvols es combinaran amb les clarianes i permetran que hi hagi ullades de sol. Les clarianes aniran guanyant espai a partir de migdia, moment en què les estones de sol començaran a imposar-se i donaran pas a una tarda de cel més obert.

La temperatura es manté sense grans canvis, amb un ambient tèrmic relativament suau per l'època. Avui encara temperatures normalitzades. Els valors de mínima han marcat xifres entre els 22-23 °C i la previsió de màxima situa el termòmetre entorn els 26 °C.

Demà divendres, l'estat del cel no farà net del tot i encara hi haurà circulació d'alguns núvols. Des del sud, començarà a entrar una massa d'aire càlid que tendirà a estabilitzar el temps i alhora facilitarà l'augment de la temperatura.

El cap de setmana estarà encapçalat per l'ambient assolellat i la calor. Tot plegat implicarà temperatures de rigorós estiu. S'iniciarà un episodi de temperatures altes que tindrà continuïtat i s'accentuarà durant la primera part de la setmana vinent.