MÉTEO | Dia de transició cap a una setmana d'ambient més fred

MÉTEO | Dia de transició cap a una setmana d'ambient més fred
Ingrid Vicent
20/11/2023 - 10:16

Badalona - La suavitat tèrmica del cap de setmana es començarà a reduir aquest dilluns. No marxarà del tot, al migdia encara es mantindrà instal·lat un ambient temperat. Ara bé, menys que els darrers dos dies. Aquest matí, ja s'ha fet notar un ambient més fred amb un descens de la temperatura que ha portat els valors de mínima cap a xifres entre els 10-12ºC.

Avui la massa d'aire càlid que hem tingut al damunt els darrers dies es començarà a retirar cap al sud i el termòmetre ja no tindrà la força suficient per arribar els 20ºC. Les màximes es quedaran marcant xifres al voltant dels 18ºC.

Ambient humit amb boira marítima tocant la costa de bon matí. Els bancs de boira i les boirines s'aniran desfent ràpidament i cap a mig matí acabarà lluint un ambient assolellat. En general serà un dia de bonança i poques complicacions meteorològiques amb circulació d'algunes bandes de núvols prims al llarg del dia. La nuvolositat tornarà a augmentar entre el vespre i mitja nit.

Dimarts, l'entrada de vent de nord arrossegarà una massa d'aire fred que, lentament, farà baixar la temperatura al llarg de la setmana. Demà el termòmetre recularà una mica més. Serà una jornada amb nuvolositat, amb un cel més carregat al matí i possibilitat d'algun ruixat breu. Molt més probables cap a les poblacions veïnes del Maresme i Vallès Oriental. Entre migdia i la tarda el cel mostrarà més variabilitat.