MÉTEO | Dijous amb persistència de temps inestable

MÉTEO | Dijous amb persistència de temps inestable
Ingrid Vicent
23/05/2024 - 09:06

Badalona - Continuem sumant dies d'inestabilitat i, per tant, una jornada més de cel canviant i temps insegur, amb temperatures que es mantenen estables. De bon matí, la temperatura mínima ha marcat xifres entre els 15 i 16 °C. Al migdia, novament, el termòmetre quedarà frenat entorn els 20 °C.

Dijous i divendres es mantindrà l'ambient suau. La situació començarà a capgirar-se aquest cap de setmana amb un canvi de masses d'aire que afavorirà un temps més estable i càlid. De moment, es manté l'aire fred en altura alimentant les nuvolades i afavorint la formació de xàfecs per diferents sectors del territori.

Durant la matinada, el pas d'una línia de precipitacions ha afectat la costa central amb petits ruixats passatgers. La situació no fa net i al llarg del matí el cel mostrarà variabilitat amb la barreja de núvols i clarianes. Hi ha possibilitat que entre mig matí i migdia es formin alguns petits ruixats que de forma puntual i irregular afectin la costa i el prelitoral central. Per tant, tot i les estones de sol, avui encara es mantindrà un temps insegur.

Al llarg de la tarda núvols i ruixats tornaran a afectar les comarques veïnes del prelitoral. La costa quedarà al marge d'aquesta situació i el cel mostrarà més clarianes i ambient assolellat.

Demà divendres serà el darrer dia d'inestabilitat amb un matí encara amb temps insegur, en canvi, a la tarda començarà a imposar-se una situació més tranquil·la. El temps s'estabilitzarà durant el cap de setmana amb grans estones de sol i una pujada de la temperatura.