MÉTEO | Dijous de cel canviant a l'espera de pluja durant la matinada

MÉTEO | Dijous de cel canviant a l'espera de pluja durant la matinada
Ingrid Vicent
07/03/2024 - 09:33

Badalona - Tenim a tocar un canvi de temps amb l'arribada de precipitacions que regaran el territori entre aquesta nit i dissabte. De moment, al llarg d'aquest dijous, el cel mostrarà variabilitat amb la circulació dels núvols associats al front atlàntic que creuarà en hores nocturnes. Avui, el pas de núvols alts i mitjans aniran deixant un cel canviant. Hi haurà moment amb cel més enterbolit i estones de clarianes on el sol tindrà més presència, sobretot al centre del dia. La nuvolositat més compacta arribarà al final de la tarda.

La temperatura es manté estable, sense gaires variacions d'un dia per l'altre. La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 8 i 9 °C. Més baixa a barris de muntanya amb valors entorn els 6 °C. Al centre del dia, el termòmetre s'enfilarà cap als 15-16 °C.

Durant la nit i matinada passarà una línia frontal que arrossegarà precipitacions. Divendres el dia començarà amb nuvolositat i encara amb possibilitat d'algunes pluges matinals que ràpidament avançaran cap al nord donant pas a l'obertura de clarianes. Entre migdia i tarda de divendres hi haurà una treva i lluirà el sol, a l'espera d'una segona pertorbació que arribarà dissabte. El cap de setmana començarà amb un ambient gris, plujós i fred.