MÉTEO | Dilluns amb alguns núvols matinals i ambient suau

MÉTEO | Dilluns amb alguns núvols matinals i ambient suau
Ingrid Vicent
19/02/2024 - 08:58

Badalona - La setmana ha començat amb alguns intervals de núvols, formen part de la cua d'un front que ha creuat durant la matinada i ha marxat mar endins. Tot i això, a primera hora d'aquest dilluns, encara hi ha nuvolositat residual. Els núvols s'aniran retirant al llarg del matí donant pas a les grans clarianes i a un ambient assolellat que s'acabarà imposant durant les hores centrals del dia. Un temps tranquil que s'allargarà a la tarda.

Avui destaca un altre matí d'hivern sense fred. La temperatura matinal ha tornat a enfilar-se afavorida pels núvols de la nit i matinada. Valors de mínima suaus, entre els 12 i 13 °C. Poques novetats hi haurà al centre del dia, es mantindrà l'ambient temperat amb previsió que les màximes s'enfilin cap als 18 °C.

La suavitat tèrmica, amb petits alts i baixos es mantindrà fins dijous que probablement serà dels dies més càlids d'aquesta setmana, després, de cara a divendres, els models meteorològics apunten a un canvi de temps que facilitaria un descens notable de la temperatura amb un final de setmana amb un ambient tèrmic més propi d'hivern.

De moment, demà es mantindrà un temps tranquil, continuarem sota les condicions d'anticicló amb sol i la circulació d'alguns núvols prims.