MÉTEO | Dilluns amb núvols en circulació

MÉTEO | Dilluns amb núvols en circulació
Ingrid Vicent
27/11/2023 - 09:22

Badalona - La setmana comença amb un dia de cel canviant. El pas de la cua d'un front lliscant pel nord de Catalunya, anirà introduint núvols, sobretot de tipus alt i mig. Això farà que avui llueixi un cel variable amb un sol que es veurà força enterbolit i apagat. De precipitacions no s'esperen. El front deixarà algunes precipitacions al sector del Pirineu i a la resta del territori un cel entre mig i molt ennuvolat. Per tant, tot i els moments de núvols no cal agafar el paraigua.

En canvi, sí que cal l'abric, avui l'ambient tèrmic es mantindrà fred amb temperatures bastant similars respecte ahir diumenge. El termòmetre a Badalona, ha marcat mínimes entorn els 9-10 °C. La previsió és que al centre del dia, la temperatura màxima quedi frenada al voltant dels 16 °C.

Al llarg del dia el vent bufarà suau, però de cara a la nit vinent el vent s'enfortirà i es deixarà notar. L'ambient serà ventós durant la nit i fins a la propera matinada el que farà que demà dimarts, de bon matí la sensació de fred pugui ser una mica més acusada a causa del vent.

Dimarts el cel no acabarà de fer net i continuarà la variabilitat. No obstant, al matí el sol tindrà més presència i lluiran grans clarianes, l'acompanyaran núvols prims que a la tarda es mostraran més compactats i deixaran un cel canviant.

En general es presenta una setmana amb força variabilitat a causa del pas de diferents fronts atlàntics que arrossegaran núvols però poca precipitació.