MÉTEO | Dilluns amb un cel canviant i possibles xàfecs de tarda

MÉTEO | Dilluns amb un cel canviant i possibles xàfecs de tarda
Ingrid Vicent
26/02/2024 - 09:34

Badalona - El dinamisme atmosfèric del cap de setmana s'allargarà als dies vinents. També les temperatures pròpies de l'època. Tot i això, la setmana ha començat amb una matinada d'ambient suau. Es tracta d'una pujada puntual afavorida per la direcció del vent i els núvols associats al pas d'una línia frontal. Les temperatures d'hivern tornaran al centre del dia amb termòmetres frenats. Al llarg d'aquesta setmana la temperatura no despuntarà gaire, estarà dins del que seria l'habitual.

Dilluns ha començat amb un cel tapat que donarà pas a les clarianes. Hi haurà grans estones del sol, però els núvols no acabaran de desaparèixer del tot. A partir de migdia creixeran noves nuvolades i la tarda estarà marcada per un temps insegur. S'esperen xàfecs cap a les comarques veïnes del Maresme i Vallés Oriental, una inestabilitat que afectarà el NE de Catalunya on les precipitacions podran descarregar amb força i venir acompanyades de tempesta i calamarsa. A Badalona no es descarta que puguin arribar alguns xàfecs durant la segona meitat del dia.

Al llarg de la setmana el cel es mantindrà canviant. Amb alternança de sol i núvols i temperatures pròpies per l'època. Ara per ara, dijous es preveu com el dia més assolellat i càlid de la setmana.