MÉTEO | Dilluns assolellat i amb una mica més de calor

MÉTEO | Dilluns assolellat i amb una mica més de calor
Ingrid Vicent
17/06/2024 - 09:05

Badalona - La setmana comença amb un temps plàcid. A primera hora del matí amb alguns intervals de núvols baixos presents des de les Terres de l'Ebre fins al Barcelonès, afectant la zona del litoral i prelitoral. A Badalona nuvolades matinals que s'esborraran ràpidament amb un matí que avançarà amb ambient assolellat. Un temps en calma que s'imposarà al llarg d'aquest dilluns.

Avui temperatures lleugerament a l'alça. S'ha notat en els valors de mínima amb xifres entre els 18 i 20 °C. També es notarà al centre de la jornada, La previsió és que les màximes s'enfilin una mica per sobre dels valors del cap de setmana, avui amb xifres entorn els 24 °C. De moment, calor a ratlla.

Aquest dilluns el vent bufarà de xaloc, vent de component marítim que aportarà la frescor del mar cap a la costa, això farà que el termòmetre no es dispari i que la pujada de la temperatura, a la costa, quedi bastant frenada respecte a zones d'interior, on aquests dies vinents es notarà força més la calor. Tot i això, entre avui i demà dimarts la temperatura pujarà uns graus respecte a els valors del cap de setmana. Demà amb previsió d'un altra jornada tranquil·la, però a diferència d'avui amb un vent que bufarà reforçat.

A partir de dimecres la previsió queda una mica enlaire, pendent del moviment d'una pertorbació que es mourà per l'oest de la Península i que, ara per ara, no sembla que hagi d'afectar directament la costa catalana.