MÉTEO | Dilluns d'abric i paraigua

MÉTEO | Dilluns d'abric i paraigua
Ingrid Vicent
22/04/2024 - 08:52

Badalona - Dilluns ha començat amb pluja i fred. Encetem una setmana que es preveu amb molta variabilitat, temps insegur i amb una baixada important de la temperatura.

Avui es farà necessari l'abric al llarg de tot el dia. Està entrant una massa d'aire fred que comporta un descens de la temperatura. El fred ja s'ha començat a fer-se notar de bon matí. La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 8 i 9 °C. Avui les màximes quedaran curtes i el termòmetre no s'enfilarà gaire, quedarà aturat entorn els 13-14 °C.

A part de l'abric, avui es fa necessari el paraigua. Durant la matinada i part del matí, pluja al voltant del litoral i prelitoral central. Precipitacions que es podran allargar fins a mig matí. Cap a migdia s'obriran algunes clarianes, sense fer net. Avui, no plourà durant tot el dia, però sí que es mantindrà un temps molt insegur, al llarg de la tarda amb la possibilitat de nous ruixats que de forma irregular creixeran cap al prelitoral i s'aniran desplaçant cap a la costa.

De cara a demà, diada de Sant Jordi, la situació meteorològica es mantindrà insegura, però es preveuen moltes més estones de sol. Serà una jornada de cel canviant. Típicament primaveral. Al matí amb estones de sol i a partir de migdia amb més variabilitat. Es formaran ruixats cap al prelitoral nord que a partir de mitja tarda cap endavant podrien acabar esquitxant alguns punts de la costa central. El que és segur és que serà un Sant Jordi de màniga llarga.