MÉTEO | Dilluns passat per aigua

MÉTEO | Dilluns passat per aigua
Ingrid Vicent
29/04/2024 - 09:30

Badalona - Avui serà una altra jornada de cel cobert i d'anar amb paraigua amunt i avall. Un dia gris i humit. Al llarg del matí amb pluges continuades i extenses afectant les comarques del nord-est de Catalunya i pluja més intermitent i irregular cap a les comarques del sud i ponent. De cara a migdia i tarda les pluges aniran agafant amplitud i també s'entendran de forma més generalitzada cap a les comarques del camp de Tarragona i Catalunya central.

Ens afecta un episodi de precipitacions que aquest dilluns regarà Badalona de forma continuada, a partir de migdia amb previsió de pluja més abundant. El Servei Meteorològic de Catalunya té actiu un avís per intensitat de pluja que afecta comarques del litoral i prelitoral sud i central.

Avui, paraigua i abric. L'augment de la temperatura al llarg del dia no tindrà gaire recorregut. Hi haurà poca oscil·lació tèrmica. Els valors de mínima han marcat 13-14 °C i la previsió de màximes està entorn els 16 °C. Ambient fresc.

El vent bufarà de gregal, ho farà de forma moderada i mantindrà una marcada alteració marítima.

Els dies vinents no acabarà de fer net. Dimarts la inestabilitat es redueix, però encara es podran escapar alguns ruixats irregulars al llarg de matí cap a les comarques de la meitat est de Catalunya. Al llarg de la setmana hi haurà força moviment meteorològic amb variabilitat i un temps insegur. Tot plegat amb temperatures que es mantindran fresques per l'època.