MÉTEO | Dimarts amb barreja de núvols, clarianes i sol, sense pluja

MÉTEO |  Dimarts amb barreja de núvols, clarianes i sol, sense pluja
Ingrid Vicent
27/02/2024 - 09:08

Badalona - Per endavant tenim un dimarts de cel canviant amb nuvolositat variable i estones de sol. Estem en el límit de l'àrea d'influència d'una pertorbació que avui s'anirà recargolant entre el Golf de Lleó i golf de Gènova, no ens afectarà directament amb la seva part activa, però sí que anirà introduint algunes nuvolades cap a Catalunya, sobretot afectant el sector NE. El més destacable dels efectes de la pertorbació a Catalunya serà que implicarà un fort vent als Pirineus, l'Empordà i les Terres de l'Ebre. Amb una intensa nevada cap a la cara nord dels Pirineus.

Badalona queda lluny d'aquest pronòstic. Avui, tot i que no serà un dia de cel blau, hi haurà estones on lluirà el sol. Els núvols, presents de bon matí, s'aniran reduint i permetran un migdia amb ambient assolellat. Tot i això, els núvols no acabaran de marxar. Al llarg de la tarda apareixeran noves nuvolades que deixaran el cel mig cobert. Quedarà més tapat cap a les comarques veïnes del Maresme i Vallés Oriental on de forma puntual es podria escapar algun ruixat.

Pel que fa a la temperatura, l'ambient matinal s'ha fet notar més fresc. Ha baixat la temperatura mínima que ha marcat xifres, entre els 8 i 9 °C. Aquest descens no es traslladarà al centre del dia en què es mantindran uns valors suaus, amb una previsió de màxima al voltant dels 16 o 17 °C.

Al llarg de la setmana les temperatures no variaran gaire i l'estat del cel no mostrarà grans novetats. Demà dimecres, el dia tornarà a començar amb algunes nuvolades abans que el sol s'imposi al centre del dia. Dijous es preveu com la jornada més estable i assolellada de la setmana.