MÉTEO | Dimarts amb núvols passatgers i temperatura menys suau

MÉTEO | Dimarts amb núvols passatgers i temperatura menys suau
Ingrid Vicent
13/02/2024 - 09:58

Badalona - Torna a imposar-se l'estabilitat meteorològica amb un nou anticicló que quedarà reforçat per l'entrada d'una altra massa d'aire càlid. Una situació que debilita l'arribada de pertorbacions atlàntiques cap al Mediterrani, dificultant les precipitacions i alhora afavorint temperatures suaus.

Aquest dimarts poques novetats en les temperatures matinals amb unes mínimes que han marcat valors entre els 10 i els 11 °C. On sí que es notaran canvis serà al centre del dia. A diferència d'ahir, les temperatures màximes quedaran més curtes i no es repetiran xifres de 20 °C.

El vent ha afluixat i a partir d'aquest migdia entrarà vent de component marítim, traslladant una mica de la frescor del mar cap a terra i, per tant, dificultant la pujada de la temperatura que quedarà frenada molt abans que ahir. Les màximes es mouran entorn els 16 °C.

En conjunt, aquest dimarts serà un dia assolellat. Durant la primera meitat del matí amb una línia de núvols baixos que creuarà la costa marxant mar endins. Un cop es retirin les nuvolades matinals, la resta de la jornada estarà encapçalada pel sol. Podran circular alguns núvols prims al llarg del dia, però seran anecdòtics.

Demà dimecres la circulació de núvols prims es farà més abundant, principalment a la tarda quan el cel quedarà enteranyinat. La temperatura anirà cap amunt i tocaran sostre dijous. Durant la segona meitat de setmana hi haurà més barreja de núvols alts i mitjans, però de moment sense previsió de pluja.