MÉTEO | Dimarts assolellat amb ambient més fresc

MÉTEO | Dimarts assolellat amb ambient més fresc
Ingrid Vicent
24/10/2023 - 09:23

Badalona - Continua el ball de temperatures. Aquest dimarts toca recuperar la jaqueta amb un descens de la temperatura que aquesta matinada ha fet baixar el termòmetre cap a valors de mínima entre els 16 i 17 °C.

La baixada tèrmica també es notarà al centre del dia. Avui no s'arribarà a xifres tan altes com ahir dilluns amb 26 °C. Aquest dimarts les màximes es quedaran més curtes, el termòmetre baixarà entre 3 i 4 graus. Tot i el descens tèrmic, avui no serà un dia fred. Al centre del dia la temperatura es mourà entorn els 23 °C. El vent continuarà bufant aponentat i això mantindrà un ambient temperat.

Durant la nit ha travessat una línia frontal que ha deixat precipitacions repartides per bona part del territori, en general pluges poc abundants, en el cas de Badalona els registres sumen entre 4 i 5 litres/m². Des de primera hora del matí el front de núvols i pluja s'ha retirat mar endins i la nuvolositat més compacta ha marxat. Al llarg del matí s'anirà imposant un ambient assolellat que marcarà el temps d'aquest dimarts que serà una jornada principalment assolellada.

La setmana avançarà amb els pas de diversos fronts esquifits i amb alts i baixos de temperatura. Dijous amb previsió d'una nova pujada que tornarà a implicar un ambient tèrmic amb sensació d'estiu. La tardor es tornarà a recuperar de cara al cap de setmana amb un ambient més fred.
Entre dijous al vespre i la matinada de divendres hi haurà possibilitat que es repeteixin algunes pluges nocturnes. La resta de la setmana la circulació de fronts atlàntics, poc actius, deixaran un cel tèrbol amb barreja de sol i núvols.