MÉTEO | Dimarts assolellat amb pujada de la temperatura

MÉTEO | Dimarts assolellat amb pujada de la temperatura
Ingrid Vicent
28/05/2024 - 09:01

Badalona - Avui tranquil·litat. El temps no ha de presentar gaires complicacions tret d'alguns núvols matinals. Barreja d'intervals de núvols baixos, principalment dins de mar, i franges de núvols prims que, de forma més vistosa, circularan per la meitat sud de Catalunya.

Aquest dimarts es presenta amb un temps estable. Estem dins l'àrea d'influència d'un anticicló Atlàntic que s'estén cap a la Península i en altura hi ha una massa d'aire temperat, condicions atmosfèriques que faciliten una certa calma. Avui es farà notar el domini de l'ambient assolellat i els núvols de primeres hores del matí s'aniran reduint amb el pas de les hores.

Tant avui com demà dimecres, seran dos dies de temps plàcid, amb sol, algunes franges de núvols prims i temperatures que es mouran cap amunt.

De bon matí ja s'ha fet notar la suavitat tèrmica, el termòmetre ha marcat una temperatura mínima entre els 17 i 18 °C. Les màximes aniran a buscar valors entre els 22-23 °C. Demà dimecres la temperatura pujarà una mica més. De moment sense cap calorada. Fins ara, aquest mes de maig, les temperatures es mouen dins uns valors de normalitat.

El pròxim canvi de temps arribarà la nit de dijous a divendres amb el pas d'una línia d'inestabilitat que farà augmentar els núvols i tornarà a reactivar les precipitacions, amb una segona meitat de setmana de temps més mogut i temperatures que es mouran a la baixa.