MÉTEO | Dimarts d'abric i cel variable

MÉTEO | Dimarts d'abric i cel variable
Ingrid Vicent
05/12/2023 - 09:25

Badalona - Dimarts serà un dia fred. El matí ha començat amb un parell de graus menys que ahir. La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 8 i 9 °C. Dia d'abrics cordats. Al centre de la jornada el termòmetre quedarà curt amb previsió de temperatures màximes aturades entorn els 14 °C. En tot cas, temperatures res excepcionals, són les que toquen per aquestes dates.

Avui serà una jornada amb variabilitat en l'estat del cel. Al llarg del matí el sol s'anirà barrejant amb intervals de núvols baixos que ja a primera hora del dia s'han mostrat presents del Maresme cap al nord i que, a poc a poc, van apareixent també a la costa central.
Amb el pas de les hores aniran augmentant els intervals de núvols. Hi haurà barreja de nuvolositat Per l'interior de la Península es van apropant bandes de núvols alts que acabaran deixant una tarda, vespre i nit de cel completament enterbolit.

Dimecres serà un altre dia de variabilitat. Al matí amb barreja de nuvolositat i fins i tot, amb possibilitat que a prop de costa pugui escapar-se algun petit ruixat molt puntual. En canvi, a la tarda, el cel es mostrarà més obert. Demà la temperatura es mantindrà estable, serà un altre dia fred.

Aquesta serà una setmana de temperatures amunt i avall. De cara a dijous es notarà un ambient més temperat. L'aproximació d'un front incorporarà núvols alts i mitjans i alhora afavorirà una circulació de vent de sud-oest que facilitarà l'augment tèrmic. Serà una pujada transitòria perquè divendres el pas d'un front atlàntic arrossegarà algunes precipitacions i el termòmetre cap avall.