MÉTEO | Dimarts es manté un temps insegur

MÉTEO | Dimarts es manté un temps insegur
Ingrid Vicent
30/04/2024 - 09:37

Badalona - Durant el matí de dimarts encara es podran reproduir alguns ruixats, però avui la inestabilitat va a la baixa i les precipitacions que puguin aparèixer seran puntuals, res a veure amb les pluges record d'ahir dilluns. A Badalona amb uns registres entre els 50 i 60 l/m². No plovia tant en un sol dia, des del març del 2022.

De moment el temps no fa net. Es manté una pertorbació al Mediterrani afegint nuvolositat i afavorint algunes precipitacions que principalment quedaran concentrades cap a les comarques del NE de Catalunya. Tot i que, de forma més aïllada i irregular, també podran aparèixer en altres punts.

Al llarg d'aquest matí a Badalona es mantindrà un cel cobert, amb la possibilitat que puntualment pugui escapar-se alguna precipitació en forma de ruixat. La primera meitat del dia serà de temps insegur. A la tarda s'aniran obrint algunes clarianes, l'estat del cel començarà a mostrar variabilitat amb ullades de sol. Els ruixats de tarda es concentraran principalment resseguint punts de muntanya des del prelitoral cap a l'interior i nord.

Avui les temperatures mostraran una tendència a recuperar-se. La temperatura màxima sumarà uns graus i permetrà notar un ambient més suau a partir de migdia i sobretot primeres hores de la tarda amb previsió que el termòmetre s'enfili cap a valors entorn els 17-18 °C.

Dimecres, inici del mes de maig, començarà amb grans clarianes i presència del sol. Serà un dia de cel canviant. L'arribada d'una línia frontal per l'oest de la península i una nova entrada d'aire fred en altura afavorirà un nou augment dels núvols al llarg de la tarda amb pluges cap a comarques d'interior. A partir de dijous arribaran dies de temps més tranquil.