MÉTEO | Dimecres amb sol i calor de ple estiu

MÉTEO | Dimecres amb sol i calor de ple estiu
Ingrid Vicent
10/07/2024 - 09:28

Badalona - La calor s'ha començat a intensificar aquesta setmana i ahir a la tarda el termòmetre s'enfilava a xifres entre els 27 i 29 °C. Aquest dimecres les temperatures altes no donaran treva i el termòmetre continuarà en un camí ascendent.

Petita treva a la calor durant la matinada amb valors de temperatura mínima entre els 22-23 °C. Una suavitat tèrmica matinal que ràpidament quedarà anul·lada per l'augment del termòmetre. Entorn el migdia, amb l'entrada del vent marítim, l'ascens tèrmic quedarà frenat, però augmentarà la humitat i la xafogor amb un ambient que es mantindrà calorós. A la tarda, la pujada de la temperatura tornarà a activar-se i la calor pròpia d'estiu s'accentuarà. Igual que ahir les màximes es mouran cap a xifres pròximes els 29-30 °C.

L'estat del cel lluirà assolellat. Els núvols que puguin aparèixer al llarg del dia seran puntuals i passatgers. Es manté una situació de calma meteorològica que afavorirà un temps tranquil i un cel principalment seré.

Dijous persistirà l'estabilitat amb sol i calorada. Demà els termòmetres tocaran sostre. La forta calor també es traslladarà a divendres amb la novetat que el cel mostrarà més variabilitat.

Durant el cap de setmana la calor forta afluixarà i es retornarà cap a temperatures més normalitzades. Dissabte amb un estat del cel canviant.