MÉTEO | Dimecres assolellat abans d'un canvi de temps que s'iniciarà demà

MÉTEO | Dimecres assolellat abans d'un canvi de temps que s'iniciarà demà
Ingrid Vicent
06/03/2024 - 09:01

Badalona - Dimecres de temps estable a l'espera dels canvis que començaran a arribar demà dijous en forma de nuvolositat. L'aproximació d'un front atlàntic obrirà la porta a noves precipitacions que arribaran entre divendres i dissabte.

Avui ens abraça una falca anticiclònica que facilitarà un temps tranquil. De bon matí amb alguns intervals de núvols baixos, que igual que ahir, afectaran de manera més directa part del litoral i prelitoral nord. A Badalona els núvols matinals es reduiran ràpidament i s'imposarà una jornada assolellada. Igual que ahir dimarts, al final del migdia i tarda, es podran veure nuvolades direcció Maresme i Vallés Oriental.

La temperatura es manté amb lleugeres oscil·lacions. A Badalona ciutat el termòmetre ha marcat valors de mínima entre els 8-9 °C, les més fredes cap als barris propers al sector Besòs. A barris de muntanya com Canyet o Pomar de Dalt les mínimes han baixat fins als 6 °C. La temperatura màxima quedarà en valors similars als d'ahir, entorn els 16-17 °C.

Demà dijous augmentarà la nuvolositat, serà un dia de cel mig cobert, a l'espera de pluges que arribaran en hores nocturnes i que s'allargaran a la matinada de divendres.