MÉTEO | Dimecres de cel clar i ambient fred amb vent de nord

MÉTEO | Dimecres de cel clar i ambient fred amb vent de nord
Ingrid Vicent
22/11/2023 - 08:59

Badalona - Es presenta un dimecres assolellat, però amb ambient fred, res exagerat, són les temperatures que toquen per l'època. Avui les mínimes han baixat respecte ahir, s'han situat en xifres entre els 10 i 12 °C. Al centre del dia, tot i que avui lluirà una jornada plenament assolellada, la sensació tèrmica serà de tardor. La temperatura màxima quedarà aturada entorn els 18 graus.

Pels vols del migdia es farà notar el vent de nord que bufarà lleugerament moderat i augmentarà la sensació de fredor. Sobretot, un vent que bufarà de forma més notable a les part elevades del municipi. Es tracta d'un vent sec que eixuga la humitat i facilitarà que llueixi un cel net i amb bona visibilitat.

Poques novetats arribaran els propers dies, en l'àmbit general es mantindrà l'entrada de vent de nord, localment amb algunes variacions. No serà fins al cap de setmana quan el vent girarà de forma clara a component marítim, això facilitarà l'aparició d'intervals de núvols baixos.

De moment, al davant arriben dies assolellats. Tan dijous com divendres es mantindrà un temps tranquil amb domini del sol, i com a molt, la circulació d'algunes franges de núvols prims. Les nits es mantindran fredes, la matinada vinent amb temperatures un pèl més baixes que avui, però durant el dia, entre demà i divendres, hi haurà una pujada del termòmetre. La temperatura tornarà a baixar dissabte amb l'entrada de vent marítim.