MÉTEO | Dimecres de sol apagat i ambient temperat

MÉTEO | Dimecres de sol apagat i ambient temperat
Ingrid Vicent
21/02/2024 - 09:22

Badalona - Avui encara un temps bastant similar als darrers dies. A l'espera d'un canvi que arribarà demà a la nit i que implicarà una caiguda de la temperatura amb un final de setmana d'ambient fred.

De moment, dimecres i dijous continuarem parlant de suavitat tèrmica. Aquest matí amb una baixada lleugera de la temperatura respecte ahir. La temperatura mínima ha marcat xifres entre els 10-11 °C. Es mantenen valors per sobre dels habituals per les dates. Al centre del dia, també es farà notar un ambient temperat amb previsió que les màximes s'enfilin entorn els 17 °C. Avui, en conjunt, el termòmetre quedarà més aturat. En canvi, demà dijous, es farà notar una nova pujada tèrmica amb previsió que el vent aponentat reescalfi l'ambient.

Pel que fa a l'estat del cel, aquest dimecres, el sol es veurà acompanyat per la circulació de núvols alts i mitjans que amb el pas de les hores deixaran el cel emblanquinat i el sol apagat.

Avui l'anticicló s'anirà debilitant i des de l'Atlàntic començarà a aproximar-se una línia frontal que creuarà el litoral català entre demà la nit i la matinada de divendres. Abans no arribi el front, entre avui i demà dijous, aniran circulant els núvols prefrontals, núvols alts i mitjans, inofensius. No passaran de deixar el cel emblanquinat.

La matinada de divendres hi haurà un canvi de temps, no es descarta que pugui arribar a Badalona algun ruixat que s'allargui a primera hora de divendres. Ara bé, el canvi no estarà tant en les possibles pluges de la matinada com, en el descens de la temperatura. D'un dia per l'altre passarem de la primavera a l'hivern.