MÉTEO | Dimecres de sol i calma transitòria

MÉTEO | Dimecres de sol i calma transitòria
Ingrid Vicent
24/04/2024 - 09:06

Badalona - Estem en una setmana d'inestabilitat meteorològica, però aquest dimecres el temps ofereix una treva i durant tot el dia s'imposarà l'ambient assolellat. Avui sense ruixats de tarda. Serà una jornada de cel blau i temps tranquil.

Ara bé, amb ambient fred, sobretot durant el matí. Avui hem enregistrat el que seran les temperatures mínimes més baixes d'aquesta setmana. A Badalona ciutat el termòmetre ha baixat cap a xifres entre els 6 i 8 °C. Una mica més baixes cap a muntanya amb mínimes de 5 °C. Avui serà una jornada amb força amplitud tèrmica. Del fred d'hivern del matí es passarà a un migdia d'ambient temperat. La temperatura es recuperarà al centre del dia amb xifres que s'enfilaran respecte a les d'ahir. Els valors de màxima es normalitzaran per l'època.

Els dies següents la temperatura no despuntarà. Pujaran les mínimes, per tant, de bon matí el fred no serà tan marcat, però les màximes quedaran estables amb temperatures frenades en valors habituals d'un mes d'abril.

A partir de dijous el temps es tornarà a inestabilitzar. La segona meitat de setmana estarà marcada per un temps insegur. Demà tornaran a augmentar els núvols i les pluges arribaran entre la nit de dijous a divendres. Durant el tram final d'abril hi haurà oportunitat de tornar a obrir el paraigua.